Přerušit nezdary zkusíme v zápase s Odolenou Vodou

Sérii 13 porážek v soutěžních utkáních v řadě se pokusíme přerušit v sobotním extraligovém zápase, kdy 4. února od 17 hodin budeme hrát na palubovce Odoleny Vody.
Čtyři zápasy zbývají našemu týmu do konce základní části, a i když máme ještě teoretickou šanci vyhnout se baráži, budou tyto zápasy prakticky přípravou na boj o udržení v soutěži. Tolik potřebný kus sebevědomí a pocit z vyhraného zápasu nepřišel ani ve čtvrtečním čtvrtfinálovém utkání Českého poháru, kdy jsme doma podlehli Black Volley Beskydy 0:3 a účast ve Final four z loňské sezony tak nezopakujeme.
Náš sobotní soupeř z Odoleny Vody je na 6. místě tabulky. Na sedmé Brno má náskok 11 bodů a takřka jistotu postupu do čtvrtfinále play off. Odolena Voda ve 21 zápasech dvanáctkrát zvítězila. Náš sobotní soupeř může ještě poskočit na 5. místo, kde na Kladno ztrácí dva body, ale má o jeden odehraný zápas více.
V prvním utkání doma jsme prohráli s Odolenou Vodou 1:3. V posledním utkání Odolena Voda doma jasně přehrála Brno 3:0 (16,16,20). Svěřenci polského trenéra Marciny Kryše nastoupili v této sestavě: Chevalier, Carmody, Hladík, Šulc, Horák, Chancy, libero Ježek. Střídali: Toman, Cukur, Jachnicki.
Sledujte sobotní utkání od 17 hodin na webu volej.tv.