Chceme se vklínit mezi elitní čtyřku, zápas v Benátkách napoví


Náš další extraligový program teď tedy pokračuje netradičně ve čtvrtek od 18 hodin zápasem na palubovce posledního celku extraligové tabulky Benátek nad Jizerou.
Základní část soutěže pádí rychlým tempem ke svému konci a náš čtvrteční soupeř se krčí na dně tabulky. Po novém roce skončila v týmu hostování libereckých hráčů Indry a Piskáčka a vzhledem k neutěšenému postavení v tabulce muselo vedení klubu na danou situaci zareagovat. Ze Slovenska přišel kdysi v dresu Kladna velmi úspěšný nahrávač Branislav Skladaný a z Ústí nad Labem zkušený univerzál Jakub Rybníček.
Skladaný nastoupil již v uplynulém kole, kdy Benátky vyhrály důležitý zápas pro případné vyhnutí se baráži na palubovce jedenáctého Zlína 3:2. Benátky nastoupily v této sestavě: Hudák, Skladaný, Nesvačil, Sukuba, Gryuk, Rojas, libera Ticháček, Kotek. Střídali: Teubner, Němeček. Čtyři kola před koncem základní části ztrácí na svého soupeře pět bodů. Proto musí v každém zápase bodovat.
Náš čtvrteční soupeř by měl nasadit do zápasu již druhou posilu Rybníčka a nedá rozhodně kůži zadarmo. Hrozba baráže visí hodně nízko. Držme našim klukům palce, ať potvrdí aktuálně vynikající formu a odvezou si z Benátek tři body.