Den oddechu a hurá na Liberec

 
V extralize se našemu soupeři již tolik nedaří a má zápornou bilanci třech výher a čtyř porážek. S Karlovarskem Liberec nastoupil v této základní sestavě: Leikep, Patucha, Galabov, Staněk, Janouch, Správka, libero Kopáček. Mezi střídajícími hráči byla nová posila, 23 letý polský přijímající smečař Slawomir Stolc. Náš sobotní soupeř citelně postrádá zraněné klíčové hráče – posilu na bloku Jakuba Veselého a smečaře Tomáše Kriška. 
Utkání 8. kola extraligy mužů začíná v Liberci v sobotu 26. listopadu od 18 hodin. Fanděte našemu týmu prostřednictvím přímého přenosu TV COM. 
V kádru Liberce došlo před sezonou k několika změnám. Nejen o tom povídala na oficiálním webu Českého volejbalového svazu asistentka ředitele libereckého mužstva Mgr. Jana Šebelová.
S jakými cíli vstupujete do následující sezóny?
Hrát atraktivní volejbal a pobavit diváky.
Jaké jsou hlavní změny ve vašem klubu – v hráčském i realizačním týmu?
Hráčské změny:
Příchody: Jakub Veselý, Filip Kramár, Ondřej Piskáček (junior VK Dukla Liberec), Miroslav Kroužek (junior VK Dukla Liberec)
Odchody: Jakub Vencovský, Adam Zajíček, Ondřej Fučík
Složení realizačního týmu:
Složení realizačního týmu zůstává beze změn, a je následovné: Hlavní trenér: Michal Nekola, asistent trenéra a tajemník: Vladan Merta, ředitel: Mgr. Pavel Šimoníček, Mgr.: Jana Šebelová – zástupkyně ředitele, ekonomka: Jana Kučerová, statistik: Zdeněk Šolc.
Na co všechno byste rádi fanoušky vašeho týmu nalákali? Budete připravovat i nějaké doprovodné programy v domácích střetnutích? Chystáte pravidelné či alespoň občasné organizované výjezdy na venkovní zápasy?
V každém zápase bude probíhat soutěž o hodnotné ceny, IQLANDIA Liberec bude mít u vybraných zápasů svoji science show. Diváci se mohou těšit i na hudební produkce.
Autor: Mgr. Michal Mezera