V důležitém utkání hostíme poslední Ústí

Ve velmi důležitém utkání z hlediska postupu do předkola play off hostíme Ústí nad Labem v sobotu 20. ledna netradičně již od 15 hodin v hale Sareza.
Náš sobotní soupeř je v tabulce na posledním místě, když ze 16 zápasů vyhrál jen dva, ale v posledním kole extraligy měl doma velmi blízko k senzačnímu vítězství nad Lvy Prahy, když vedl 2:0 na sety a měl dokonce jeden mečbol. Nakonec Ústí padlo ve zkrácené hře, ale i tento velmi překvapivý získaný bod se počítá. Náš sobotní soupeř nastoupil v této sestavě: Navreet Singh Suhan, Ivan Pliasetskyi, Tomáš Hýský, Ronald Martinez, Ivo Hulpach, Matouš Lank, libero Jiří Kořínek. Střídali: Martin Fišer, Tomáš Hendrich.
První vzájemné utkání jsme prohráli na palubovce soupeře po velmi špatném výkonu 3:0 (18,17,23) a máme soupeři tedy co vracet. Navíc bychom si tříbodovým ziskem hodně pomohli v boji o postavení v desítce, abychom si zahráli předkolo play off. Oproti prvnímu utkání se v sestavě Ústí objeví zkušený smečař Tomáš Hýský, který v průběhu sezony přišel z Kladna.
Přijďte v sobotu 20. ledna nezvykle už od 15 hodin do haly Sareza povzbudit naše hráče v tomto důležitém extraligovém zápase.