Trojici klíčových zápasů začínáme v Ústí

Naděje umírá poslední. Na startu nového roku přichází tři klíčové extraligové zápasy. Rozhodnou o tom, zda budeme mít ještě šanci bojovat ve zbývajících duelech o vyhnutí se baráži.
Náš tým se postupně postaví týmům vyrovnaného středu tabulky – Ústí nad Labem, Zlínu a Brnu. Těžká mise, na které musíme získat co nejvíce bodů, začíná v sobotu 7. ledna od 17 hodin na palubovce Ústí nad Labem. Na pozici, která se vyhne baráži, ztrácíme v tuto chvíli osm bodů. Svěřenci Lubomíra Vašiny jsou s bilancí 5 výher a 12 porážek na 9. místě a mají jen tři body náskok na dvanácté Benátky nad Jizerou, které by v tuto chvíli spadly spolu s námi do baráže.
Jeden z našich šesti uhraných bodů jsme doma urvali na podzim právě Ústí. Dokonce jsme tehdy vedli 2:1 na sety a byli blízko k tříbodovému zisku. Nakonec z toho byl jeden bod, protože čtvrtou sadu jsme prohráli v dramatické koncovce 25:27 a následně zkrácenou hru 11:15.
Ústí přerušilo před koncem starého roku sérii čtyř porážek v řadě, když dokázalo v pěti setech urvat body ve Frýdku – Místku na palubovce Black Volley Beskydy. Držme našim klukům palce v sobotu 7. ledna od 17 hodin při přenosu na webu volej.tv.