Mimořádně ve čtvrtek dohrávka s Odolenou Vodou

V mimořádném čtvrtečním termínu sehrajeme odložené utkání ze začátku listopadu, kdy jsme měli v týmu velkou marodku. V dohrávce 10. extraligového kola hostíme 8. prosince od 17 hodin Odolenu Vodu.
Tento tým okupuje prozatím s přehledem 6. příčku v tabulce, které znamená přímý postup do čtvrtfinále play off. Náš čtvrteční soupeř z dosavadních dvanácti zápasů 7 vyhrál a má pohodlný náskok sedmi bodů na Brno a Ústí.
Náš tým se bohužel ukotvil na posledním místě tabulky a jakýkoliv bod z tohoto utkání by se nám před pondělním televizním regionálním derby s týmem Black Volley Beskydy hodil. Na 11. místo znamenající definitivní záchranu a vyhnutí se bojům v baráži ztrácíme právě na našeho pondělního soupeře šest bodů.
Odolena Voda vyměnila v létě trenéra. Martin Kop odešel dělat asistenta trenéra Jiřímu Novákovi do mistrovského Karlovarska. Na lavičce Odolky ho vystřídal devětatřicetiletý polský kouč Marcin Kryš. V roli asistenta trenéra působí nám dobře v Ostravě známý smečař Marek Mikula. Novými tvářemi v konsolidovaném kádru jsou americký blokař Neil Ferraro a turecký nahrávač Onur Cukur.
Současný kádr Aera Odolena Voda:
Nahrávači – Démar, Chancy, Cukur
Univerzálové – Shaker, Hladík, Toman
Blokaři – Carmody, Horák, Ferraro
Smečaři – Chevalier, Šulc, Svoboda, Jachnicki
Libera – Hadrava, Ježek
Odolena Voda v posledním extraligovém utkání zaznamenala první porážku v domácím prostředí, když podlehla Lvům Praha 1:3. Náš čtvrteční soupeř nastoupil v této sestavě: Svoboda, Carmody, Hladík, Šulc, Ferraro, Chancy, libera Ježek, Hadrava. Střídali: Chevalier, Horák.
Přijďte ve čtvrtek 8. prosince od 17 hodin do haly Sareza povzbudit naše hráče v dalším extraligovém utkání.