V neděli se v hlavním městě postavíme Lvům

Další z medailových adeptů Lvi Praha nás čekají v neděli. Zápasy extraligy jdou nyní v rychlém sledu. Po čtvrtečním domácím utkání s Libercem hrajeme další zápas 9. října od 16 hodin.
Lvi vstoupili do extraligy překvapivou domácí porážkou s Odolenou Vodou. Následovala výhra 3:1 v Příbrami a naposledy po výborném výkonu pokoření Českých Budějovic ve třech setech. Ve čtvrtečním kole měli Lvi volný los.
Náš nedělní soupeř měnil v letním přestupovém období jak trenéra, tak oba univerzály. Kouče Tomáše Pomra vystřídal Argentinec Manuel Barriala. Na postu nejúdernějších hráčů nově působí dvojice Casey Schouten a David Kollátor. Kromě Schoutena, který přišel z Jihostroje České Budějovice se v rámci extraligy přemístil do hlavního města také blokař Martin Tibitanzl.
Kádr Lvů Praha:
Nahrávači – Pliasetskyi, Janouch
Univerzálové – Schouten, Kollátor
Smečaři – Kriško, Čech, Vodička, Krča, Smith
Blokaři – Tibitanzl, Černý, McCarthy, Todua
Libera – Šálek, Tláskal, Moník.
Čtvrteční zlepšený výkon ukázal, jakým stylem hry můžeme myslet v letošním ročníku na zisk extraligových bodů. Je to maximální bojovnost a důrazná hra na hraně rizika. Pokud zopakujeme výkon z prvních třech setů čtvrtečního domácího zápasu, můžeme favorita z Prahy potrápit.
Držte našim hráčům palce třeba u přenosu volej.tv.