V plné síle jdeme na Kladno za ziskem bodů


Kladno bude chtít napravit zpackané pondělní televizní utkání ve Frýdku – Místku, kdy po prohrané koncovce prvního setu v dalším dvou jasně dominovalo, aby opět nezvládlo závěr čtvrté sady a tím nejtěsnějším možným poměrem prohrálo i zkrácenou hru 15:13.
Kladno vedl asistent trenéra Tomáš Samsely, protože hlavní trenér Milan Fortuník měl podezření na onemocnění covidem. V zápase se Kladnu zranil americký univerzál Hancock. Jak vyšetření ukázalo, jednalo se o výron a tím stopku minimálně do konce ledna. Do zbytku utkání ho nahradil lotyšský univerzál Kristaps Platačs.
Náš sobotní soupeř nastoupil v této sestavě: Špulák, van Solkema, Seppänen, Kyjanica, Hancock, Kraffer, libero Kunc. Střídal: Platačs.
Kladno si na 4. místě tabulky s bilancí deseti výher a pěti porážek pevně jistí postup do čtvrtfinále play off. My na šestou pozici ztrácíme šest bodů, ale Ústí nad Labem má k dobru dohrávku s Libercem. Na nepostupovou 11. příčku Beskyd se náš náskok ztenčil ze sedmi bodů na pět.
Držte naším hráčům palce v tomto pro pozice v play off důležitém utkání, které můžete v sobotu 22. ledna sledovat od 18 hodin na webu volej.tv.