Pro prodloužení vítězné série musíme porazit Ústí a Beskydy


V prvních dvou zápasech nového kalendářního roku sehrajeme v hale Sareza ve středu 5. ledna od 17 hodin odvetu Českého poháru a v sobotu 8. ledna ve stejný čas zápas 14. extraligového kola proti Black Volley Beskydy.
V Českém poháru budeme chtít potvrdit proti Ústí nad Labem výhru z palubovky soupeře 3:1 a postoupit tak mezi čtyři nejlepší celky soutěže. Pro postup nám stačí vyhrát dva sety. V případě, že uhrajeme jen jeden nebo žádný, bude rozhodovat dodatečný zlatý set.
V dalších čtvrtfinálových dvojicích Karlovarsko porazilo v prvním zápase Příbram 3:0 a Odolena Voda Liberec 3:1. Ani jedno utkání se ještě nesehrálo mezi Lvy Praha Jihostrojem České Budějovice.
Po Českém poháru naskočíme zpět do extraligového kolotoče a cílem pro regionální derby s Black Volley Beskydy je nejen vrátit soupeři porážku 2:3 z jeho palubovky, ale také dosáhnout třetí výhry v řadě po pokoření Lvů Praha a Zlína. Třemi body bychom si výrazně polepšili v boji o předkolo play off, protože na Beskydy, které jsou na nepostupovém 11. místě, získáme náskok sedmi bodů.
Beskydy ze třinácti zápasů dosud vyhrály tři, stejně jako my. Díky našim těsným prohrám a všem tříbodovým výhrám však máme nyní v tabulce čtyřbodový náskok. Na konci roku tým z Frýdku-Místku nejprve doma porazil v důležitém utkání Zlín, ale následně hladce prohrál s Českými Budějovicemi 0:3. Svěřenci trenéra Jakuba Salona nastoupili v této sestavě: Motyčka, McLain, Prokůpek, Koloušek, Muroň, Provazník, libero Jelen. Střídali: Mišek, Benda.
Přijďte povzbudit naše hráče do haly Sareza na tyto důležité zápasy z kraje nového roku 2022.