Představujeme Filipa Jarosinskeho


Volejbalový vzor
Michal Kubiak (Michał Jarosław Kubiak je polský volejbalista, člen polského národního týmu a japonského klubu Panasonic Panthers, účastník olympijských her, mistr světa 2014 a 2018, zlatý medailista Světové ligy 2012, stříbrný medailista Světového poháru 2011, bronz medailista z mistrovství Evropy 2011 a světové ligy 2011) a Ngapeth (Earvin Ngapeth nebo též N’Gapeth je francouzský volejbalový smečař, hráč ruského klubu Zenit Kazaň a francouzské volejbalové reprezentace).
Nejsympatičtější sportovkyně
Joanna Jedrzejczyk (Joanna Jędrzejczyk je polská profesionální umělkyně smíšených bojových umění a bývalá kickboxerka Muay Thai. V současné době soutěží v muší váze žen a ve slámové váze žen na Ultimate Fighting Championship. Je bývalou šampionkou UFC ve slámové váze žen.)
Oblíbený zpěvák, zpěvačka, skupina, píseň
Pop Smoke (Brooklynská vycházející rapová hvězda Bashar Barakah Jackson, vystupující pod přezdívkou Pop Smoke, zemřel ve 20 letech), Post Malone (Austin Richard Post, spíše známý pod svým uměleckým jménem Post Malone, je americký rapper, zpěvák, kytarista, hudební producent a herec), Taco Hemingway (Taco Hemingway je polský rapper, hudebník a písničkář, který vystupuje jak sólově, tak i v duu Taconafide).
Oblíbený film, seriál
Seriál – Lucyfer, film Hunger Games
Nejkrásnější kout světa
Maledivy
Nejlepší relaxace
Trávit čas s rodinou a sledovat Netflix se ženou.
Oblečení, v kterém se nejlépe cítíš
Košile a elegantní kalhoty, teplákové soupravy
Nejoblíbenější jídlo a pití
Když jsem v ČR, tak skvělý burger a kofola.