V sobotu nás čeká rozjeté Brno

 

Brňané v zápasech se Zlínem a Beskydami byli favority, což potvrdili výhrami 3:1. Skvělý výkon na palubovce pražských Lvů a výhra 3:0 však byla prvotřídní senzace. Podaří se nám zlepšit náš výkon natolik, abychom soupeři připravili letošní první bodovou ztrátu?

Volejbal Brno pod vedením trenéra Ondřeje Marka i letos namixoval tým vlastních talentovaných odchovanců a zkušených hráčů v čele s Hrazdirou a Zmrhalem, který se vrátil z angažmá z Českých Budějovic. Jedinou zahraniční akvizicí je Brazilec Hiago Crins.
Na soupisce Brna je sice nadále velezkušený nahrávač Ondřej Boula, ale roli prvního režiséra hry plní Duc Luan Truong. V kolonce odchodů před sezonou byli ještě Pražák (Liberec) a Provazník (Beskydy).
Aktuální kádr Volejbalu Brno:
Nahrávači – Truong, Boula, Tesař, Toman
Univerzálové – Kočvara, Jakubec
Smečaři – Drahoňovský, Hrazdira, Zmrhal, Jirásek
Blokaři – Crins, Fitz, Janečka, Klajmon
Libera – Lžičař, Špelda
Trenér Ondřej Marek
V posledním vítězném utkání ve Frýdku – Místku proti Black Volley Beskydy (3:1) nastoupilo Brno v této sestavě: Drahoňovský, Hrazdira, Crins, Truong, Zmrhal, Klajmon, libero Špelda. Střídali: Fitz, Kočvara, Toman.
S Brnem se utkáme také ve dvou zápasech 3. kola českého poháru. Doma budeme hrát ve čtvrtek 18. listopadu a pak ve středu 24. listopadu v Brně.

Foto Volejbal Brno