Extraliga i Český pohár v Brně v jednom dni


Důležitější klání nás čeká v zápase o extraligové body. Potřebujeme je sbírat, abychom se udrželi v elitní šestce znamenající přímý postup čtvrtfinále play off. Tabulka se rýsuje tak, že se o tuto poslední vstupenku mezi elitu budeme do konce základní části přetahovat s Odolenou Vodou. Ta má o zápas méně (nyní ji čekají dva zápasy 24. a 29. ledna s Black Volley Beskydy). Naši hráči dohrávají jedno utkání 10. února na Kladně. Nyní máme náskok dvou bodů.
Z tohoto důvodu musíme v sobotu v Brně bodovat naplno. V prvním zápase jsme doma soupeře přehráli hladce ve třech setech. Brno neoplývá dobrou formou. Prohrálo posledních sedm extraligových zápasů a toho bychom měli využít.
Utkání najdete a sledujte zde:
http://www.czechvolley.tv/CompetitionMatches.aspx?ID=15&PID=23
Po skončení extraligového zápasu se oba týmy střetnou v pohárové odvetě. Opět stejně jako v prvním zápase se dají čekat velké změny v sestavách obou týmů a šanci zřejmě dostanou znovu mladí hráči. První utkání jsme doma prohráli ve středu 2:3 a k postupu na Final eight do Karlových Varů vede cesta přes vítězství 3:0, 3:1 nebo zvládnutím zlatého setu po výhře 3:2.
Utkání najdete a sledujte zde:
http://www.czechvolley.tv/CompetitionMatches.aspx?ID=18&PID=26