Domácí rozlučka se základní částí s favorizovaným Karlovarskem

To náš tým je zatím na 7. místě a pokud si nepolepšíme, narazíme ve čtvrtfinále play – off právě na celek z Karlových Varů. Na třetí České Budějovice ztrácíme jen čtyři body a právě na jihu Čech sehrajeme následně poslední zápas základní části soutěže. Vzhledem k celkovému losu je před námi těžký úkol ve dvou zápasech se ještě pokusit posunout tabulkou výše. 
Karlovarsko má v posledních týdnech velmi náročný program. Nebývale se mu daří v poháru CEV, kde hraje nyní se silným francouzským celkem Tours, v jehož dresu působí také náš bývalý univerzál a reprezentant České republiky David Konečný. Tours je bývalým vítězem Ligy mistrů. 
Svěřenci Jiřího Nováka se dostali také na uplynulém finálovém turnaje Českého poháru v Brně až k samotnému vrcholu. Po dobře zahraném prvním setu podlehli ve finále dosavadnímu suverénu letošní sezony z Kladna 1:3. 
V prvním utkání jsme na palubovce soupeře prohráli 3:1 (24,-20,19,27). Doufejme, že v kompletním složení potrápíme jednoho z favoritů extraligy. Přijďte fandit našemu týmu v sobotu 4. března od 17 hodin do haly Sareza.