Kluci makali jako diví, to je stručné hodnocení žákovského soustředění


Soustředění nebylo zaměřeno jen na fyzickou kondici, ale také na zdokonalování herních činností jednotlivce. Byli jsme rozdělení do tří skupin dle věku a výkonnosti od šikovných dětí z přípravek až po starší žáky. Počasí nám prý nepřálo, říkali rodiče. Ale my trenéři jsme naopak odpovídali, že přálo. Ano, sem tam pršelo, obzvláště ve středu, kdy se místní klidná řeka na den změnila v Colorado, ale to je na trénink mnohem lepší než vysoké teploty, obzvláště na rozpáleném kurtu. Suma sumárum, všechno se vydařilo. Kluci makali jak diví (klobouk dolů), a to jak na kurtu, tak v lese či v kulturní místnosti v době deště. Vše se obešlo bez zranění a nemocí. No, ještě počkáme 14 dní a pak si všichni poklepeme na záda.
Děkujeme Tereze Vernarské, která byla s námi jako třetí trenérka a starala se o ty nejmenší kluky z přípravek. A to je taková ta nevděčná práce. Ale co když právě díky tomuto soustředění s nějakého prcka vyroste další Oliver nebo David?
Detailní hodnocení soustředění proběhne až na trenérské radě. Ale již teď si dovolíme tvrdit, že ho bez diskusí budeme chtít příští rok zopakovat. Vždyť už máme i termín! Takže kluci, pište si: 15. 8. až 20. 8. 2021 opět jedeme BOMBY!!! PER TO TAM!!!

žáci3web

žáci1web