Finále je daleko, ale ještě se nevzdáváme

Třetí semifinálové utkání play off hrajeme na palubovce Jihostroje České Budějovice dnes od 18 hodin. První zápasy jsme prohráli a proti vítězi základní části jsme uhráli zatím jediný set. 

Po porážkách 0:3 venku a 1:3 doma budeme odvracet první mečbol soupeře, který bude chtít před vlastními fanoušky potvrdit postup do finále. Náš tým nemá co ztratit. Může jít s maximální vervou do zápasu, v kterém může jen získat a vrátit tak sérii zpět do Ostravy. 

Pokud by se nám podařilo dnes vyhrát, čtvrtý zápas semifinále by se hrál v hale Sareza v pátek 12. dubna od 19 hodin a přímým přenosem by ho vysílal sportovní kanál České televize. 

V opačném případě budeme čekat na svého soupeře do boje o třetí místo. Ten vzejde z druhé semifinálové dvojice, ve které je zatím po dvou zápasech mezi Libercem a Kladnem vyrovnaný stav 1:1. Série o třetí místo by se hrála na dvě vítězná utkání. Výhodu případného rozhodujícího třetího zápasu doma by měl náš soupeř. 

Držme dnes klukům palce při přímém přenosu TV COM, aby kvalitním výkonem vrátili ještě semifinálovou sérii před naše skvělé fanoušky. 

Fotografie je pořízena v Českých Budějovicích před prvním zápasem.