V klíčovém utkání hostíme Benátky nad Jizerou


Souboj dvou posledních celků tabulky nabídne 9. kolo extraligy, ve kterém doma v hale Sareza hostíme v sobotu 17. listopadu od 17 hodin Benátky nad Jizerou.
Benátky mají odehráno o dva zápasy více a stejně jako my zvítězily jenom jednou. Naposledy doma prohrály v pěti setech ve velmi dramatické utkání se Zlínem.
Náš sobotní soupeř udělal změnu na postu hlavního trenéra. Po impulzivním trenéru Třešňákovi přebral tým bývalý dlouholetý smečař Vladimír Němeček. Následovala i značná obměna týmu. Velká očekávání jsou od stříbrného nahrávače reprezentace kategorie U20 Piskáčka, zda potvrdí svoji výkonnost i mezi muži. Výborná spolupráce s Duklou Liberec přivedla do Benátek i další mladíky Kunce a Indru. Ve volejbalových kuloárech se však říká, že pouze pro základní část. Zajímavou posilou je i Andy Rojas, který již má s naší volejbalovou extraligou mužů bohaté zkušenosti.
Příchody: Alex Gryuk (UKR) - Barkom Lviv, Andy Rojas (VEN) – Španělsko, Bergmann Viktor - VK Nymburk, Matouš Kratochvíl - VK Mnichovo Hradiště, Patrik Indra, Tomáš Kunc, Ondřej Piskáček – všichni hostování z Dukly Liberec.
Odchody: Stanislav Vachoušek, Pawel Pietkiewicz, Vladimír Sadílek, Ondřej Fučík, Martin Syrůček, Jakub Rybníček.
Přijďte povzbudit naše hráče v tomto důležitém utkání v sobotu 17. listopadu od 17 hodin.