V domácí premiéře hostíme favorizovaný Liberec


Dukla Liberec si loni oprávněně brousila zuby na další titul. Vsadila na návraty dvou výborných reprezentantů, blokaře Aleše Holubce a univerzála JanaŠtokra. Nakonec vypadla v semifinále play off s Kladnem. Letos se bude muset vyrovnat s odchodem hned tří hráčů loňské základní sestavy.
Odešli Kriško, Galabov a hlavně první reprezentační nahrávač Janouch. Bohatou kariéru ukončil blokař Staněk, který se dal na trenérskou dráhu. Kádr posílil nahrávač Biernat, ke kterému trenér Nekola doplnil smečaře Šulistu. Oba hráči oblékali v minulých sezonách náš dres a jejich spolupráce byla pro náš tehdejší tým velmi vydařená.
Kromě Petra Šulisty a Mateusze Biernata je další posilou Liberce polský smečař Bartosz Pietruczuk. Na šanci budou čekat mladíci Kroužek se Srbem. A to ještě v Benátkách nad Jizerou hostují do konce ledna 2019 talentovaný univerzál Indra, nahrávač Piskáček a libero Kunc.
V prvním utkání porazila Dukla Liberec doma v rámci oslav 70 let tamního volejbalu v televizním utkání Zlín 3:1. Svěřenci Michala Nekoly nastoupili v této sestavě: Biernat, Správka, Veselý, Štokr, Pietruczuk, Leikep, libero Kopáček.
Náš tým se na sobotní prestižní utkání naladil vynikajícím výkonem v Brně, kde vyhrál 3:1 a dal tak našim fanouškům tu nejlepší pozvánku na sobotní domácí utkání, které začíná v sobotu od 17 hodin.
A že je v týmu dobrá nálada, o tom svědčí i atmosféra na oficiálním klubovém focení.
Přijďte povzbudit naše hráče v co nejhojnějším počtu!

tymovka 2018