V poháru jedeme do Prahy bojovat o postup do osmifinále

V rámci 2. kola jsme se představili na palubovce Black Volley Beskydy. Ve vyhecovaném derby jsme měli dva sety zápas pod kontrolou. V tom třetím jsme měli namále, ale vypjatou koncovku jsme zvládli. ČZU Praha neměl také snadného soupeře a v Brně s celkem Tesla vyhrál dokonce dva sety nejtěsnějším poměrem 25:23. 
S ČZU Praha jsme se již střeli v rámci extraligy a po velkém boji jsme v Praze zvítězili 3:2 na sety. Třetí kolo domácího poháru se hraje pouze na jeden vítězný zápas, a jelikož pražský celek skončil loni v extralize za námi, tak má výhodu domácího prostředí. Doufáme ve vítězství, které nás pošle do dvou lednových zápasů se Zlínem.
Druhá dvojice osmifinále je již známá. O přímý postup mezi nejlepší osmičku si to rozdají Příbram s Odolenou Vodou, naším příštím extraligovým soupeřem (doma 3. prosince od 17 hodin). Odolena Voda vyřadila v rámci 3. kola Ústí nad Labem. 
Závěrečná kola českého poháru pak proběhnou na jednom místě od 25. do 27. února. Pořadatele ještě Český volejbalový svaz nevybral.