Přijede Kladno, letošní postrach favoritů

Kladno sice zahájilo nový soutěžní ročník hladkou domácí porážkou 0:3 se Zlínem, ale pak se již vezlo na vítězné vlně. Svěřenci Milana Fortuníka vyhráli ve třech stech v Praze a ve čtyřech na Odoleně Vodě a hlavně doma za plný bodový zisk zdolali papírově tři největší favority extraligy (Liberec 3:1, České Budějovice 3:1 a naposledy Karlovarsko 3:0). 
Postavíme se tedy soupeři, kterému se momentálně velmi daří. Na vydařené angažmá v tomto týmu v dobrém vzpomíná asistent trenéra Jan Václavík. Viz samostatný článek.
Celek Kladna posílili před sezonou čtyři hráči, kteří se ihned zařadili do základní sestavy, libero Dirk Sparidans, smečaři Tomáš Hýský a Matti Hietanen a blokař Adam Zajíček. Tým naopak opustili třeba legionáři Victor Bouza a Jasmin Cull. 
V prozatímních extraligových statistikách jsou mezi nejlepšími podávajícími hráči nahrávač van Haarlem a smečeř Hietanen, nejvíce bloků zaznamenal Zajíček. 
Zápas slibuje zajímavou volejbalovou podívanou. Přijďte povzbudit naše kluky proti silnému soupeři. Hraje se v pondělí 21. listopadu od 18 hodin!