Jak se představil na stránkách ČVF náš soupeř z Benátek nad Jizerou

S jakými cíli vstupujete do následující sezóny?
Do nové sezóny vstupujeme se stejným cílem, jako v minulých letech a to postup do play-off, ve kterém bychom rádi také potrápili případného soupeře.
Jaké jsou hlavní změny ve vašem klubu – v hráčském i realizačním týmu?
V letošní sezóně je těch změn více, jak na postu trenérském, kde Mirka Malána vystřídal Pavel Třešňák, tak i na hráčských postech. S vrcholovým volejbalem skončil Jarda Škach, za kterého jsme našli náhradu v podobě Pavla Bartoše. Na postu univerzála jsme tentokrát hledali v zahraničí a to v Rusku, kde se nám podařilo angažovat dvoumetrového Valerie Sergeeva. Do základu ještě počítáme s přihrávajícím smečařem Stanislavem Vachouškem. Tým jsme pak doplnili druhým liberem Vláďou Sadílkem a třetím blokařem Vojtou Malinkem. Posledním příchodem je mladý smečař Fanda Polák z Proseku, kde začala fungovat spolupráce mezi mládežnickými týmy Proseka a Nymburka.
Hráčské změny:
Příchody: Pavel Bartoš, Valerii Sergeev, Vojtěch Malinek, Stanislav Vachoušek, Vladimír Sadílek, Marek Nesvačil, František Polák
Odchody: Jaroslav Škach, Jakub Veselý, Radek Motys, Pavel Starý, Filip Nesvačil
Složení realizačního týmu: 
Vedoucí: Václav Němeček, hlavní trenér: Pavel Třešňák, asistent trenéra: Vladimír Němeček, kondiční trenérka: Simona Hercogová, fyzioterapeut: Šárka Němečková, masérka: Mirka Klacková, organizační pracovník: Josef Hůlka, statistik: Zdeněk Šolc.
Jaké budou ceny vstupenek pro utkání základní části/play off?
Cena základního vstupného je 50Kč, důchodci a mládež poloviční. Permanentka na celou sezónu, včetně play-off  bude stát 400Kč.
Na co všechno byste rádi fanoušky vašeho týmu nalákali? Budete připravovat i nějaké doprovodné programy v domácích střetnutích? Chystáte pravidelné či alespoň občasné organizované výjezdy na venkovní zápasy?
Pevně doufám, že hlavní lákadlo bude výborný volejbal. Nějaké doprovodné programy připravujeme - např. ukázky minivolejbalu. O dalších zatím jednáme. Dále je pro diváky připravena bohatá tombola od našich sponzorů. O hromadných venkovních výjezdech zatím neuvažujeme. Pokud by byl ze stran fanoušků zájem, tak rádi výjezdy zorganizujeme.
Jakými všemi mediálními prostředky informujete veřejnost o výsledcích, důležitých klubových informacích či změnách v hráčském nebo realizačním kádru.
Jsou to především naše webové stránky a facebook. Dále pak zpravodaj a rozhlas v našem městě. Na okresní úrovni vychází i pravidelné články v deníku Mladoboleslavsko.
 
 
 
Autor: Mgr. Michal Mezera