Čeká nás těžké utkání v Českých Budějovicích

Po dvojzápase extraligy a Českého poháru se Lvy Praha hrajeme v sobotu 13. ledna od 18 hodin těžké utkání na palubovce Českých Budějovic.
Jihostroj je doma velmi sebevědomý a silný. Před svými fanoušky zatím neztratil ani set. Nepodařilo se to ani druhému celku tabulky z Kladna. Náš sobotní soupeř nastoupil v tomto utkání ve složení: Ondrovič, Carísio, Balabanov, Taylor-Parks, González, Luengas, libero Kovařík. Střídali: van Schie, Emmer. V prvním utkání v naši hale Sareza jsme Českým Budějovicím vzali jeden set a prohráli jsme 1:3 (-21,-21,26,-21).
Jihočeši ve 14 zápasech uspěli desetkrát a zatím jsou na pátém místě tabulky. V Lize mistrů zaznamenal Jihostroj první výhru nad německým celkem Luneburg a před posledním zápasem ve skupině je hře o pokračování ve volejbalové Evropě v níže postaveném poháru.
V Českém poháru byly České Budějovice nasazeny přímo do čtvrtfinále, kde se střetnou s naším přemožitelem Lvy Praha.
V sobotním utkání můžeme jenom překvapit. Bojujeme o účast v předkole play off a jedno z klíčových utkání nás čeká za týden 20. ledna tentokrát již od 15 hodin doma proti poslednímu Ústí nad Labem.