Naše „béčko“ zatím kraluje krajskému přeboru

Vítězstvím dvakrát 3:0 v sobotu v Kozlovicích potvrdil náš rezervní tým první pozici v tabulce Moravskoslezského krajského přeboru. V letošní sezoně „béčko“ VK Ostrava pod vedením hrajícího trenéra Vojtěcha Baumana rozjelo soutěž parádně a bez ztráty setu vyhrálo šest úvodních zápasů. Dvakrát 3:0 jsme porazili Pstruží, Štramberk a nyní i Kozlovice.
„Úvod sezony jsme zvládli na jedničku, ale těžší zápasy nás teprve čekají. Za největší favority soutěže považuji týmy Slavie OU – Volejbal Ostrava a VŠB TU – Ostrava, které jsou zatím také bez porážky,“ říká hrající trenér Vojtěch Bauman.
Na víkendové dvojzápasy se s týmem připravuje dvakrát týdně. V kádru naší rezervy jsou jak mladí hráči, tak stálice které tvoří kostru týmu již několik sezon. Mezi nejstarší hráče patří Döbert s Březinou. Hodně sezon mají již odehráno Travinský se Siudou a ke zkušeným hráčům patří také Mýlek.
Chceme, aby co nejvíce hráli mladí kluci. Z extraligové soupisky počítáme s blokařem Třískou i dalšími hráči, kteří nejsou herně na plno využití. Mládeží našeho klubu prošli Srovnal a Ranocha,“ dodává trenér Vojtěch Bauman.
Další dvojzápas sehrajeme v hale Na Jízdárně proti Odrám v sobotu 5. listopadu.