Ve středu začínáme v Ústí předkolo play off


POZOR!!! Doma hrajeme opravdu v pátek, a ne v sobotu. To byl původní termín a některá média ho stále uvádějí špatně.
Případné třetí utkání by se hrálo v Ústí nad Labem 22. března od 18 hodin. Druhou dvojici předkola tvoří Liberec a Brno.
Ve středu půjde i s Českým pohárem již o páté vzájemné utkání se svěřenci Lubomíra Vašiny v této sezoně. Vyhráli jsme jediné a to první pohárové na palubovce soupeře. To tehdy bylo klíčem k postupu do semifinále druhé domácí soutěže.
V jakém rozpoložení půjdeme do vyvrcholení sezony? To je velmi těžká otázka. V sobotu jsme základní část právě zápasem s Ústí nad Labem zakončili a byla z toho nejtěžší porážka sezony, kdy jsme ve třech setech uhráli dohromady jen 41 bodů a ani v jednom jsme nepřesáhli hranici 20 uhraných bodů.
Náš výkon, nasazení a bojovnost musí vypadat úplně jinak. V opačném případě bychom měli v pátek po sezoně a to si nikdo z hráčů, realizačního týmu ani fanoušků nepřeje. Kluci ukázali v sezoně, že s Ústím dovedou hrát velmi kvalitní a vyrovnané zápasy, vždyť dva z nich se rozhodovaly až v pátém setu. Musí se vrátit typická ostravská houževnatost a bojovnost. Držte našim klukům palce ve středu 18. března od 17 hodin u internetového přenosu portálu volej.tv a v pátek přijďte ve stejný čas podpořit naše hráče do haly Sareza. Budou to potřebovat a snad se nám všem odmění výborným výkonem.