Loučení se základní částí v Ústí jako příprava na předkolo play off

22. kolo uzavře v sobotu 12. března od 17 hodin základní část extraligy, kterou zakončíme na 10. místě a náš soupeř na sedmém. Proto se následně střetneme v předkole play off hraném na dvě vítězná utkání, kdy výhodu případného rozhodujícího třetího zápasu v domácím prostředí bude mít náš sobotní soupeř.
Ústí nad Labem bojovalo o kýženou šestou pozici, která by mu zaručila přímý postup do čtvrtfinále play off, ale nakonec nedostihlo velmi dobře hrající Odolenu Vodu. Při stejné bilanci 11 výher a 10 porážek má Odolka před posledním zápasem nedostižný náskok čtyř bodů.
Se svěřenci trenéra Lubomíra Vašiny absolvujeme v sobotu čtvrtý soutěžní zápas této sezony. V prvním extraligovém zápase doma jsme prohráli v pěti setech, když ve zkrácené hře jsme nestačili nejtěsnějším možným rozdílem 13:15. Ve čtvrtfinále Českého poháru jsme dokázali Ústí ve dvou zápasech vyřadit a kvalifikovat se tak na Final four. Po výhře 3:1 na severu Čech nám stačilo doma uhrát dva sety a nakonec nás porážka 2:3 nemusela vůbec mrzet.
Doufejme, že se dobrým sobotním výkonem pozitivně naladíme na sérii předkola, protože v posledních zápasech sbíráme jen porážky, i když dva a půl setu zápasu s kvalitní Příbramí ukázalo, že snad ve vyvrcholení sezony budeme opět schopni předvádět kvalitní volejbal.
Fanděte našemu týmu v posledním extraligovém utkání základní části u přenosu na webu volej.tv.