Béčko stále drží neporazitelnost


Soupeř je za námi druhý a patří k našim největším rivalům o první místo v kraji. Hráli jsme po třech týdnech, neboť minulé kolo proti VŠB jsme museli z důvodu marodky a příjemným rodinným povinnostem odložit. Budeme ho dohrávat až v březnu.
První utkání : TJ Dolní Benešov - VK Ostrava B 2:3 (13,-20,17,-21,-13)
Začátek utkání nám vůbec nevyšel a soupeř nás dokonale zaskočil. Naprosto jasně nás v prvním setu přehrál. Ve druhém setu přišlo zlepšení na naší straně, bohužel ve třetím setu se opakoval jasný průběh ze setu prvního. Naštěstí jsme ale nesložili zbraně a bojovností a zlepšeným výkonem si vynutili tie-break. V tom jsme po dramatickém průběhu nakonec zvítězili a udrželi si naši neporazitelnost.
Sestava : Vašíček Václav, Travinský David, Bauman Vojtěch, Matzke Patrik, Siuda Denis, Březina Michal, libero Dobert Michal.
Druhé utkání : TJ Dolní Benešov - VK Ostrava B 0:3 (-8,-23,-19)
Do druhého utkání jsme se poučili, trošku změnili taktiku, a na výsledku to bylo hned vidět. První set byl jednoznačnou záležitostí. Od druhého setu se soupeři vzchopili, přesto to již na nás nestačilo.
Sestava : Vašíček Václav, Travinský David, Bauman Vojtěch, Matzke Patrik, Siuda Denis, Březina Michal, libero Dobert Michal
V sezoně jsme ztratili první bod, ale udrželi jsme neporazitelnost. Pět bodů z palubovky největšího soupeře je určitě cenných. Uvidíme, jak se nám bude dařit ve druhé části, která začíná 15. ledna domácím utkáním proti Kylešovicím.