Fanouškům velký dík za pomoc


Chtěli jsme jmenovitě poděkovat fandům, kteří nám přispěli, ale jejich většinová reakce byla, že chtějí zůstat v anonymitě. Nejlepší odměnou jim bude zachování klubu a bojovné výkony našich hráčů. Celkově nám přispělo 14 fanoušků částkami od jednoho tisíce, nejvyšší částkou byl příspěvek jedné soukromé firmy v částce 50 tisíc.
V příštím měsíci by měla na účet VK Ostrava přijít dotace Statutárního města Ostravy pro sport, podle oznámení města snížená „jen“ o maximálně dvacet procent. S touto částkou si už klub musí poradit, ale bude muset hodně šetřit. Jako první krok jsme se bohužel už museli rozloučit se Sebastianem Matulou, který se vrátil do Polska a nastupuje v týmu Wroclawi. Naopak zůstává Jurij Kružkov, jehož odchod jsme také avizovali. Ten se s námi nakonec domluvil na výrazném snížení své odměny, protože sezonu chce s námi dohrát.
Pevně věříme, že se nám současnou krizi i díky Vám podaří překonat. Rovněž doufáme, že se zaplní Vámi diváky i tribuna v naší hale a že znovu spolu zažijeme bouřlivou atmosféru, alespoň stejnou, jako skoro přesně před rokem (12. února 2020), kdy jsme přivítali hvězdnou Modenu. Ještě jednou velké díky za podporu.
Vedení VK Ostrava