Zatím jsme body rozváželi, nyní je chceme dovést


Oba zápasy naleznete a můžete sledovat zde:
http://www.czechvolley.tv/CompetitionMatches.aspx?ID=15&PID=23
V dohrávce 16. kola se pokusíme vrátit Ústí nad Labem porážku 0:3 z domácího prostředí. Tehdy nám výborně hrající svěřenci Lubomíra Vašiny uštědřili volejbalovou lekci. Ústí nad Labem prožívá zatím nebývale úspěšnou sezonu a tým, který bojoval předešlé sezony o udržení v extralize, se momentálně nachází na pro ně skvělém 5. místě tabulky s bilancí devíti výher a sedmi porážek. Ústí má našlápnuto k přímé účasti ve čtvrtfinále play off, protože i když má o zápas více, tak má náskok na sedmou Odolenu Vodu sedm bodů. My se pokusíme bodovat naplno. V tom případě bychom si upevnili kýženou šestou pozici a přiblížili bychom se na Ústí na dohled dvou bodů.
Ústí na Labem v posledním utkání vyhrálo v pěti setech v Brně. Náš páteční soupeř nastoupil v této sestavě: Beer, Bartůněk, Bornemann, Tibitanzl, Kramar, Parraguirre, libero Kořínek. Střídali: Kasan, Vodvárka.
V sobotním zápase 18. kola hrajeme na palubovce jedenácté Příbrami. V týmu Kocourů skončil před časem trenér Petr Klár a vedení týmu se ujal sportovní manažer Daniel Rosenbaum. V kádru Příbrami už nepůsobí smečař Pavelka, ještě před ním odešli Viiber a Sysoev. Kocouři ze šestnácti zápasů vyhráli pouhé čtyři. Přesto bojují o účast v předkole play off. Na domácí palubovce jsme nad nimi zvítězili poměrně hladce 3:0, kdy nám soupeř více vzdoroval pouze ve druhém setu, který jsme vyhráli 25:23. Příbram v posledním zápase prohrála na Kladně 3:0. Kocouři nastoupili v této sestavě: Rosenbaum D., Böhm, Hladenko, Hulpach, Kuchař, Polák, libero Juračka. Střídali: Rosenbaum A., Trojanowicz, Ureš J.
Držme našim klukům palce, ať z tohoto venkovního dvojzápasu dovezou co nejvíce bodů.