Doma s Příbramí zahájíme sérii důležitých zápasů


Po osmi kolech se totiž v čele tabulky extraligy vykrystalizovala očekávaná silná čtyřka České Budějovice, Liberec, Kladno a Karlovarsko. Od 5. místa, kde je v současné době Brno se bude bojovat o co nejlepší výchozí pozici do play off. Bodové rozdíly jsou zatím minimální, a tak se hraje v každém zápase o každý bod.
Náš tým nyní čeká pět utkání se soupeři, s kterými bojujeme právě o co nejlepší umístění za čtyřmi hlavními favority extraligy. Po domácím zápase s Příbramí jedeme do Brna, hostíme Prahu, jedeme do Benátek a hned po Vánocích hostíme Zlín. Co možná největší bodový zisk nás může katapultovat na před sezonou vysněné pozice.
Prvním soupeřem na této cestě je Příbram. Po osmi odehraných zápasech máme se svým sobotním soupeřem stejnou bilanci třech výher a pěti porážek. Bod navíc jsme získali díky pětisetové porážce doma proti Kladnu.
Příbram v letní přestávce dost razantně proměnila tým pod vedením trenéra Martina Kopa.
Příchody: Pantič (Anorthosis Famagusta – Kypr), Hrdý (Ústí nad Labem), Kohlmann (Ústí nad Labem), Passier, Živanovič (Pamwohaikos - Řecko).
Odchody: Palgut (České Budějovice), Kupilík (České Budějovice), Mach, Shestak, Poikela. Z loňského kádru zůstali: Böhm, Renovica, Kuchař, Suda, Mikulenka, Juračka, Rychecký.
V posledním utkání prohrála Příbram doma hladce s Brnem 0:3. My budeme chtít v sobotu 25. listopadu od 17 hodin v domácí hale Sareza odčinit jasnou porážku z palubovky Karlovarska a získat důležité tři body. Přijďte povzbudit náš tým!