Po polovině soutěže B tým těsně druhý

TJ Dolní Benešov - VK Ostrava B 0:3 (24:26, 19:25, 22:25)
Na zápas v Dolním Benešově jsme vyjeli pouze v šesti hráčích. Ostatní měli pracovní, či jiné povinnosti. Přesto se podařilo první utkání vyhrát. Několikrát to vypadalo, že v některém ze setů prohrajeme, ale vždy jsme nakonec koncovku zvládli.
Sestava: Zeman Pavel, Mýlek František, Siuda Denis, Karol Daniel, Travinský David, Halecký Michal
TJ Dolní Benešov - VK Ostrava B 3:0 (25:17, 25:22, 25:20)
Tak, jako se nám dařilo zvládat těžké situace v prvním utkání, tak jsme propadali v rozhodujících chvílích utkání druhého. Ve druhém setu se nám sice podařilo hrát vyrovnanou partii, ale koncovku zvládl lépe soupeř. I přes snahu v setu třetím si už hráči z Dolního Benešova vítězství nenechali vzít a druhé utkání zaslouženě vyhráli.
Sestava: Zeman Pavel, Mýlek František, Siuda Denis, Karol Daniel, Travinský David, Halecký Michal
Dělba bodů byla v tomto dvojzápase spravedlivá. V tabulce jsme klesli na druhé místo za Kylešovice jen díky horšímu poměru setů. Teď nás čekají odvety. K té první jedeme v neděli 26.11. do Krnova. Doufáme, že se nám tam podaří dvakrát zvítězit a dál bojovat o první místo v tabulce.
Další týden v sobotu jedeme do Orlové. Na domácí půdě budeme hrát do konce roku již jen jednou, a to v neděli 10.12. s TJ Odry. Tímto zveme všechny naše fanoušky.