Na antuce v Kojetíně jsme vyhráli obě výkonností skupiny


V I. třídě (účastnilo se 6 týmů) hrál A tým mužů ve složení: Biernat, Bořuta, Šmídl, Sobczak, Balon, Nugent, Kotas, David, Kamrádek.
Mužstvo v základní skupině prohrálo utkání s Košicemi A 0:2 a vyhrálo s Bučovicemi 2:1. Z druhého místa jsme postoupili do play off a v něm už neprohráli. Ve čtvrtfinále jsme porazili Košice B 2:0, v semifinále vrátili prohru Košicím A 2:0 a ve finále jsme přehráli extraligový Zlín 2:0. Nejlepším hráčem byl vyhlášen Mateusz Biernat.
V II. třídě (účastnilo se 13 družstev) v týmu B hráli převážně junioři. Tým nastoupil ve složení: Hofman, Šoltys, Dvořák, Vancl, Unzeitig, Sedláček, Kalmár, Muroň.
Tým B ve skupině odehrál čtyři utkání, všechny s výhrou 2:0 (týmy byly převážně složené z mužů i veteránů). V play off neztratili kluci také ani set. Nakonec ve finále porazili tým juniorů Brna. Nejlepším hráčem byl vyhlášen Jakub Dvořák.
„Na první přípravný turnaj, to byl nejen slušný výsledek, ale i dobrý výkon. Navíc na tomto povrchu hráli Damian Sobczak a Chris Nugent vůbec poprvé. Hlavně musím ocenit bojovný přístup všech hráčů v obou kategoriích,“ dodal k vydařenému turnaji v Kojetíně manažer klubu Tomáš Zedník.
Další turnaj nás čeká v sobotu 19. srpna v Bučovicích.

kojetin II

Foto Tomáš Zedník