S Odolenou Vodou zkusíme vylepšit bilanci venkovních zápasů

Náš sobotní soupeř prošel v poslední době mnohými změnami v kádru. Nejprve v klubu skončila dvojice legionářů, do Libye odešel Morales, do Indonésie Evandro. Chvíli to vypadalo v týmu na dvojitou ostravskou stopu, protože k Richardu Maulerovi přibyl také Marek Mikula. Oba naši bývalí hráči si spolu dlouho nezahráli. Richard Mauler ukončil působení v profesionálním volejbale a přestoupil do týmu krajského přeboru Volejbal Ostrava s.r.o. Poslední posilou Odoleny Vody je kanadský univerzál Casey Knight. Novým kapitánem týmu se stal slovenský blokař Radoslav Prešinský. 
Zatímco náš tým má již prakticky jistou účast v play off, Odolena Voda bojuje se Zlínem, Benátkami nad Jizerou a ČZU Praha o poslední volné místo. Rozdíl mezi osmým Zlínem a jedenáctou ČZU Praha jsou pouhé dva body. Odolena Voda je devátá a má stejně jako Zlín 22 bodů. 
V prvním utkání jsme v domácím prostředí porazili svěřence Jiřího Vojíka těsně 3:2, a to už jsme vedli dva nula na sety. Druhý bod jsme zachraňovali až výborně zahranou zkrácenou hrou. Odolena Voda naposledy prohrála na palubovce druhého Karlovarska 3:0 a nastoupila v této sestavě: Kotrch, Bartůněk, Hladík, Prešinský, Knight, Mikula, Kotek. Střídali: Hadrava, Holčík, Václavík.
Fanděte našim klukům při internetovém přenosu TV COM. Utkání 20. kola začíná v sobotu 18. února od 18 hodin.