Do Kladna jedeme urvat body vedoucímu týmu

Právě s Karlovarskem se svěřenci Milana Fortuníka střetli naposledy v pondělní dohrávce 17. kola a v lázeňském městě prohráli po velkém boji 3:2. Pro Kladno to byla teprve třetí porážka z dosud 17 odehraných zápasů. Předtím dokázal momentálního lídra extraligy porazit jen Zlín v prvním kole a později v domácím prostředí také Liberec. Kladno v posledním utkání nastoupilo v této sestavě: Van Haarlem, Hietanen, Křesťan, Trojan, Zajíček, Hýský, Sparidans. Střídali: Syrůček, Dillien, Lenc.
V prvním vzájemném měření sil jsme doma prohráli před televizními kamerami 0:3 (-21,-16,-23). Kladno bylo nejlepším týmem, který se zatím v letošní sezoně představil v naší domovské hale Sareza. 
Naši hráči se po výhře v minulém kole nad ČZU Praha bodově dotáhli na mistrovský Liberec a bylo by dobré kvalitním výkonem a případně i nějakým bodovým ziskem se pozitivně naladit na sobotní domácí zápas právě s loňským mistrem extraligy ze severu Čech. 
Zápas 18. kola extraligy začíná na Kladně ve čtvrtek 9. února v 18 hodin. Držte našemu týmu palce u internetového přenosu TV COM!