Čeká nás další krok v Českém poháru proti Zlínu

Vůbec bychom se nezlobili, pokud by se nám do odvety, která se bude hrát ve Zlíně 26. ledna, podařilo jít s výsledkem, kterého jsme dosáhli v prvním vzájemném měření sil v extralize. Doma jsme po perfektním výkonu smetli svěřence trenéra Romana Macka 3:0. Se Zlínem prožijeme velmi bohatý leden, včetně extraligového duelu 31. ledna na palubovce soupeře, se s týmem z Baťova města střetneme celkem třikrát. 
Ve 4. kole českého poháru se hraje o postup do finálové osmičky, která si to vyřazovacím způsobem rozdá 25. až 26. února na finálovém turnaji, jehož pořadatel není dosud znám. Pokud bychom přes Zlín postoupili, čekal by nás ve čtvrtfinále Liberec. 
Na cestě do 4. kola jsme sehráli již dva zápasy. Ve 2. kole jsme porazili Black Volley Beskydy 3:0 a ve 3. kole ČZU Praha 3:2. O poslední dvě místa na finálový turnaj, kde byly nasazeny celky Liberce, Českých Budějovic, Karlovarska, Brna, Kladna a Benátek nad Jizerou, hrají kromě nás a Zlína ještě ve vzájemném dvojzápase Odolena Voda a Příbram. 
Přijďte povzbudit naše hráče 12. ledna v 17 hodin do haly Sareza a doufejme, že kluci vykročí dobrým výkonem a výhrou za celkovým postupem