Naše volejbalisty čeká velmi náročný leden

V sobotu 7. ledna se od 17 hodin střetneme v rámci 13. kola extraligy doma s posledním Ústím nad Labem. Snad nás očekávaná výhra vrátí zpět na vítěznou notu z podzimu. 
Ve čtvrtek 12. ledna opět doma od 17 hodin hostíme v prvním utkání 4. kola českého poháru Zlín. Bylo by skvělé zopakovat jasnou výhru z prvního vzájemného měření sil v rámci extraligy, kdy jsme doma vyhráli hladce 3:0. 
O dva dny později 14. ledna hrajeme od 17 hodin extraligový zápas 14. kola v Benátkách nad Jizerou a proti předposlednímu celku tabulky nebudeme rozhodně bez šancí na bodový zisk. 
V sobotu 21. ledna budeme chtít doma od 17 hodin v rámci 15. extraligového kola chtít vrátit favorizovanému Brnu první naši extraligovou porážku, když jsme v Brně nakonec po dvou vyrovnaných a třetím nepovedeném setu prohráli 3:0. 
Ve čtvrtek 26. ledna budeme od 17 hodin hájit v odvetě ve Zlíně snad doma nadějně uhraný výsledek, abychom to byli my, kdo se bude v rámci českého poháru radovat z postupu mezi osm nejlepších týmů. 
A náročný první měsíc nového roku zakončíme netradičně v úterý 31. ledna, kdy se potřetí za leden střetneme se Zlínem. Tentokrát to bude v rámci televizního přenosu extraligového utkání od 18:05 na palubovce soupeře. 
Držte našim hráčům palce, ať již přímo v halách nebo na dálku u internetových přenosů. Ať se leden roku 2017 zapíše do dějin letošní sezony jako vítězný pro VK Ostrava.