Junioři naplno bodovali s AZS Częstochowa a vedou tabulku

Do utkání jsme vstoupili dobře a dobrou obranou a stabilním servisem jsme měli po celý set navrch. To bohužel neplatilo v setu druhém, kde nám odešel právě stabilní servis a tak jsme dali mnoho možnosti soupeři získávat body zadarmo. Naštěstí jsme si slabou chvilku vybrali pouze v tomto setu. V obou dalších jsme se vrátili ke své hře plné bojovnosti a především jsme žádný prohraný bod nedali soupeři zadarmo. Pohledný volejbal jsme dotáhli s tímto soupeřem i v odvetě do vítězného konce a pro naše družstvo to byla především výborná příprava před mistrovskými utkáními v naší nejvyšší soutěži extralize juniorů.
Po zápase jsme byli pozvání na vrcholný mužský volejbal, kdy v televizním utkání proti sobě nastupovalo družstvo domácí Częstochowe a hvězdami nabitý Rzesow. Bohužel, s respektem k počasí, kdy venku začalo chumelit a čerti se ženili, jsme se rozhodli pro co nejrychlejší cestu zpátky domů, tak snad příště.
AZS 2020 IV LO Częstochowa - VK Ostrava 1 : 3 (-18,16,-21,-16)
VK Ostrava: Vojta Bauman, Jakub Dvořák, Oliver Sedláček, René Dihel, Lukáš Vašina, Matouš Vancl, Petr Mlčák, trenér: Lubomír Vašina.
Po devíti odehraných zápasech jsou junioři VK Ostravana 1. místě tabulky.
 
kadeti v czestochowe