Úspěšný restart kadetů a juniorů v Raškovicích


Po nekonečné odmlce soutěžní činnosti způsobené pandemii, hráli naši kadeti a junioři první turnaj minulou neděli na antuce v Raškovicích. V průběhu série pandemických omezení byl program pro hráče vyplněn distančním a individuálním tréninkem, postupně jsme začali i trénovat v různě početných skupinách a podle možností tréninky rozšiřovali. Soutěžní zápasy se ovšem nepodařilo nahradit, proto jsme netrpělivě vyčkávali na první turnaj.
V Raškovicích jsme nastoupili se dvěma družstvy. Ostrava A hrála ve složení - Sonek, Srovnal, Kavala, Pekárek, Kovařčík, Vlček, Marušek a Šterc. Pouze jediný set, který jsme prohráli 25:23, dělil družstvo od 3. místa a nakonec po dobré hře skončili na 4. místě.
Ostrava B hrála ve složení - Resl, Závodský Aleš, Závodský Radim, Pasz, Ranocha, Duda a Sulek. Tento tým turnaj ovládl a obsadil 1. místo.
Celkové pořadí:
1. OSTRAVA B
2. BESKYDY A
3. NOVÝ JIČÍN
4. OSTRAVA A
5. BESKYDY B
Celá tréninková skupina kadetů a juniorů pokračuje v tréninku do konce června. Příprava na novou soutěžní sezonu začne 4. srpna kondičním soustředěním na Visalajích.