V play off Karlovarsko - kde série začne?


Čtvrteční předehrávka posledního kola základní části extraligy, v které Karlovarsko doma porazilo Kladno 3:2, určila, že se s obhájcem titulu utkáme od 19. března ve čtvrtfinále play off. To je jistota.
Abychom získali výhodu startu čtvrtfinálové série a případného rozhodujícího pátého utkání v domácí hale Sareza, potřebujeme v sobotním utkání v Praze od 18 hodin proti Lvům získat jediný bod. Pokud ho nezískáme, budeme začínat na palubovce Karlovarska.
O důležité body půjde také našemu sobotnímu soupeři. Lvi Praha budou usilovat o udržení osmé pozice a výhodu domácího prostředí pro předkolo play off. Musí nás ale porazit a ještě se ohlížet na výsledek zápasu Odolena Voda – Ústí nad Labem. Lvi mají stejný počet bodů jako Odolka, ale zatím o jedno vítězství, které rozhoduje v případě rovnosti bodů, méně.
Držme klukům palce, ať minimálně jeden bod v sobotním utkání získají a učiní tak nejlepší pozvánku pro naše skvělé fanoušky, kteří opět proti Karlovarsku zaplní halu do posledního místečka jako v posledním domácím utkání základní části.