S Karlovarskem bojujeme o čtvrté místo


V předposledním kole základní části tak před námi stojí velká výzva. I podruhé porazit mistrovské Karlovarsko a poskočit do elitní čtyřky soutěže. Atraktivní utkání začíná v hale Sareza v sobotu 2. března od 17 hodin.
S aktuálně vynikající formou, která nám zajišťuje bez ohledu na výsledky posledních dvou zápasů proti Karlovarsku a Lvům Praha páté místo před čtvrtfinále play off, jdeme do zápasu s šesti výhrami v řadě. Pokusíme se zopakovat vynikající výkon z prvního utkání na palubovce našeho soupeře z lázeňského města, kde jsme s bravurou zvládli všechny tři vypjaté koncovky a slavili senzační vítězství 3:0.
Také Karlovarsko nabralo v extralize dobrou formu a vyhrálo poslední čtyři utkání v řadě. Svěřenci trenéra Jiřího Nováka mají za sebou účast v těžké skupině Ligy mistrů. Ve společnosti špičkových italských celků Civitanova a Modena a polského týmu Kedzierzyn-Kozle nezískali v šesti zápasech ani set.
S Karlovarskem se střetáváme letos již počtvrté. Kromě extraligy to bylo ve čtvrtfinále Českého poháru, kde jsme prohráli venku 3:0 a pak doma jsme byli kousek od vynucení si zlatého setu. Nakonec jsme prohráli 2:3.
Vzhledem k vývoji tabulky je docela možné, že se Karlovarsko stane naším soupeřem ve čtvrtfinále play off. O jeho průběhu může hodně napovědět sobotní utkání.
Přijďte povzbudit naše hráče, určitě se bude hrát výborný volejbal!