V poháru opět proti Beskydám

Zatím jsme vždy dokázali soupeře porazit a postoupit do další fáze. Letos se Český pohár hrál na jeho počátku v rámci základních kvalifikačních skupin a náš středeční soupeř postoupil po výhrách nad Novým Jičínem, Morávkou a Volejbalem Ostrava.
Beskydy jsou ambiciózním týmem první ligy. Již v loňské sezoně byly blízko postupu do extraligy, když v baráži prohrály až rozhodující páté utkání na palubovce Aera Odolena Voda.
V letošním ročníku první ligy mají stejně jako my v extralize svěřenci trenéra Marka Tomáše za sebou dvě utkání. V tom prvním vyhráli v Dobřichovicích 3:1 a ve druhém prohráli a palubovce MFF Praha 3:2.
Čeká nás těžké utkání. Domácí celek se bude chtít vytáhnout i s největší letní posilou. Domů z Karlovarska se vrátil náš bývalý vynikající blokař Tomáš Široký. Z dalších bývalých hráčů VK Ostrava můžeme v dresu soupeře vidět Matěje Lexe, Přemysla Kubalu nebo Romana Kozáka.
Vítěz tohoto zápasu se utká s lepším z utkání Holubice – Zlín. Na nejlepšího z celé čtveřice pak čeká ve čtvrtfinále Karlovarsko.
Přijeďte do Frýdku – Místku povzbudit náš tým za pohárovým postupem.

schemapoharuweb

Ze skupin postoupili Dobřichovice (A), Lvi Praha B (B), MFF UK Praha (C), Holubice (D), Bučovice (E) a Beskydy (F).

pohar beskydyweb

Foto zdroj: facebook Black Volley Beskydy