Béčko potvrdilo v Krnově roli favorita


První utkání: VO Slezská Orlice - VK Ostrava B 0:3 (13:25, 18:25, 19:25)
Sestava: Mýlek František, Travinský David, Siuda Denis, Brzobohatý Radek, Halecký Michal, Navrátil Vojtěch.
V neděli jsme zavítali do Krnova. V domácím prostředí jsme se soupeřem neztratili ani set, a tak jsme očekávali plný zisk bodů.
Hned od úvodu prvního setu jsme Krnov jasně přehrávali. Dá se konstatovat, že jsme byli lepší ve všech herních činnostech, a po poměrně jasném průběhu jsme hladce zvítězili.
Druhé utkání: VO Slezská Orlice - VK Ostrava B 1:3 (23:25, 25:16, 17:25, 18:25)
Sestava: Urban Michal, Lindovský Martin, Siuda Denis, Brzobohatý Radek, Halecký Michal, Navrátil Vojtěch.
Do druhého utkání jsme udělali 2 změny v základní sestavě. Tentokrát se utkání odvíjelo od začátku naprosto rozdílně toho prvního. Soupeři začali hrát výrazně lépe a celý první set s námi drželi krok. V koncovce jsme měli více štěstí my.
Druhý set se nám vůbec nepovedl. Nebyli jsme schopni kvalitně přihrát, a to se odrazilo především na kvalitě našeho útoku. Ani v obraně se nám příliš nedařilo a působili jsme ve druhém setu poměrně odevzdaně a jasně prohráli.
Do třetího setu jsme se ale nadechli k daleko lepšímu výkonu a hned od začátku si vytvořili značný náskok, který jsme udržovali až do závěru setu. Ani ve čtvrtém setu jsme neponechali nic náhodě a hned od začátku soupeře přehrávali. Celkem bez problémů jsme si dokráčeli pro jasné vítězství.
Ziskem šesti bodů jsme se posunuli v tabulce zpět na první místo.
V sobotu 2. 12. jedeme do Orlové, která je v tabulce zatím poslední s jediným vítězstvím, takže doufáme v opětovný zisk šesti bodů.