V sobotu hostíme třetí Kladno


Trenér týmu Milan Fortuník skládal v letní přestávce takřka celý nový tým.
Odchody: Daan van Haarlem - Berlín GER, Martin Syrůček – Benátky, Dirk Sparidans – Nantes FRA, Renaud Dillien – Guiberten BEL, Matti Hietanen – konec profesionální kariéry, Filip Křesťan – České Budějovice.
Příchody: Marcel Gromadowski - POL (Bydgoszcz) - universál, Matt West – USA (AB Groningen Lycurcus – NED) - nahrávač, Vladimír Sobotka (VK Jihostroj České Budějovice) - blokař, Petr Šulista (VK Ostrava) - smečař, Adam Kozák (Green Volley Beskydy) – smečař, Milan Moník (VK Benátky nad Jizerou) – libero, Ondřej Fortuník („z volejbalového důchodu“, naposledy Aero Odolena Voda) – nahrávač.
Kvalita nového týmu, kde se posilou stala i naše loňská smečařská opora Petr Šulista, nešla dolů. Borci z Kladna to dokázali v odehraných šesti kolech tím, že pět utkání vyhráli. Jediná porážka přišla ve druhém kole v televizním utkání v Liberci v poměru 3:1.
Naši kluci se v Liberci ve vyrovnaném zápase přesvědčili, že hrát se dá s každým a nedají v sobotu určitě kůži lacino. Přijďte je povzbudit do haly Sareza od 17 hodin.