Mladší žáci druzí ve své krajské skupině


Výsledky VK Ostrava:
VKO - Blue Volley Ostrava-ZŠ Škarvady 0:2 (-17, -13)
VKO - Volejbalový spolek Ostrava A 2:0 (21, 13)
VKO - TJ Nový Jičín A 2:0 (17, 19)
VKO - Volejbalová akademie mládeže Havířov 2:0 (16, 8)
Sestava VK Ostrava: Oliver Krátký, Jakub Hanel, Martin Žarnovický, Alex Žarnovický, Jiří Tomis, Ondřej Čunta, Matyáš Slíva, Šimon Kuchař, Vojtěch Nekola, Mikuláš Kroča, Vojtěch Vrkoč, Martin Prokopovič. Trenér Martin Vaculík.
Oproti kvalifikaci byl náš tým mladších žáků poprvé konečně kompletní. V prvním zápase se ještě projevila nesehranost a i kvůli tomu jsme prohráli s Blue Volley 0:2. S každou přibývající minutou ale výkon, a s tím spojené sebevědomí, stoupal. Zbylé tři zápasy jsme celkem jasně vyhráli.
Velké pozitivum je možno spatřit také v tom, že se na hřišti vystřídalo všech 12 hráčů. Celkově náš tým obsadil druhé místo se ziskem devíti bodů. Pro příští kolo jsme tak naprosto bez problémů zachovali příslušnost v této skupině.
„První zápas se nám opět nepovedl. Ještě neumíme nastartovat nejlepším výkonem hned od začátku. Je to ale pochopitelné, pro mnohé hráče to byly vůbec první herní volejbalové zkušenosti. V dalších zápasech jsme už hráli moc dobře. Jsem velmi spokojen,“ dodal k vydařenému turnaji trenér Martin Vaculík.