Na posledním předvánočním tréninku hráli i rodiče


O snaze vychovávat v našem oddíle dobré volejbalisty není třeba za poslední roky medailových žní pochybovat, ale to není jediným kritériem pro tyto mladé sportovce. Spolupráce s rodiči je pro náš oddíl důležitá nejenom v otázce docházky, ale především na spolupráci v charakterovém růstu každého jednotlivce. Dlouhodobým smyslem práce v našem klubu je předat do života slušného člověka a k tomu, když to vyjde, ještě výborného sportovce.
Společný čas s rodiči jsme využili na různé informace okolo společného fungování a propojení naších cílů a snah. Pod stromečkem se objevilo mnoho dárků, které připravili nejenom trenéři, ale i hráči sami sobě. Rodiče pak přinesli z domova jak slané, tak sladké výrobky, které se v průběhu tréninku hodily k rychlému občerstvení.
Trénink proběhl v pohodové náladě. Hráči byli rozděleni do čtyř družstev (v družstvu junior, kadet, žák, rodič), která hrála turnaj každý s každým na jeden set. Pořadí nebylo tentokrát rozhodující. Každý se proskočil, nikomu se nic nestalo a nálada super. Tak zase příští rok na viděnou a pěkné vánoční svátky všem.