Junioři zvítězili na turnaji mužů v Chocni

Turnaje se zúčastnilo šest družstev, která byla rozdělena do dvou tříčlenných skupin. Dále se hrál vyřazovací zápas, kde vítězné družstvo hrálo o 1. – 3. místo a poražení pak o místo 4. – 6. Po oba dva dny předváděli junioři kvalitní volejbal a bylo více než vyrovnaným soupeřem účastníkům druhé nejvyšší volejbalové soutěže mužů (I. liga). 
Mladší hráči pak po domluvě doplnili tým z České Třebové, s kterou díky příchodům hráčů z tohoto oddílu do našich mládežnických kategorií máme nadstandardní vztahy. Dvoudenní zápasové zatížení a 14 odehraných setů bylo prověrkou povánoční výkonnosti našeho družstva před důležitými zápasy extraligy juniorů, kde bojujeme o účast v play off. Po vítězství na domácím turnaji Ostrava - Cupu je to další slibný výsledek našich volejbalových mladíků.
Celkové pořadí kategorie mužů: 
1.VK Ostrava - junioři
2.VK Choceň (I.liga)
3.TJ SOKOL Dobřichovice „A“ (I.liga)
4.TJ SOKOL Česká Třebová (II.liga)
5.TJ SOKOL Palkovice (K.P.I.tř.)
6.TJ SOKOL Dobřichovice „B“
VK Ostrava reprezentovali: Dan Karol, Oliver Sedláček, Vojta Bauman, Lukáš Vašina, Matouš Vancl, Martin Privara, Lukáš Kittel, Denis Kamrádek, Martin Privara, Matěj Lex, René Dihel, Nikolas Konya, Vít Dastík. Trenér Lubomír Vašina.