Poprvé doma a hned derby, přijedou Beskydy

Letošní extraligovou sezonu v naší hale zahájí derby s týmem Black Volley Beskydy. Utkání sehrajeme ve čtvrtek 29. září od 17 hodin. Věříme, že s podporou diváků získáme první body do tabulky.
Oba soupeři čtvrtečního derby narazili v prvním kolem na největší favority soutěže. My jsme prohráli 0:3 v Českých Budějovicích a hráči Beskyd stejným poměrem na palubovce Karlovarska.
Kádr Beskyd prošel výraznými změnami včetně trenérského postu, kde k Jakubu Salonovi přibyl Michal Provazník. Asistentem trenérů je bývalý blokař Ostravy Tomáš Široký.
Na bloku přibyli hráči z jihu Ameriky – Argentinec TomásOlmedo z týmu River Plate a Brazilec Allan Guimaraes z portugalského klubu Vitória SC. Na postu univerzála působí Polák Marek Komorowski.
V extraligovém celku zůstali nahrávači Tomáš Míšek a Adam Provazník a univerzál Marek Perry, který přišel během minulé sezony z Bučovic. Na liberu pokračuje Dominik Jelen, jemuž bude sekundovat Richard Struška, což je mládežnické reprezentační libero. Na smeči pokračují Jakub Motyčka, Matěj Koloušek a Jiří Benda. Kádr ještě doplnili Daniel Fabikovič a Jakub Malík z beskydské mládeže.
Odešli blokaři Ian McLain a také Ondřej Muroň, který se vrátil do našeho týmu. Dále scházejí univerzál Tomáš Prokůpek a blokař Tomáš Kristián. A také smečař Marek Mečiar, který odešel za naším bývalým trenérem Zdeňkem Šmejkalem do rakouského týmu Waldviertel.
Black Volley Beskydy nastoupily v prvním utkání s Karlovarskem v této sestavě: Olmedo, Mišek, Benda, Guimaraes, Perry, Motyčka, libero Jelen. Střídali: Koloušek, Komorowski, Provazník, Flegr, Malík.
Přijďte ve čtvrtek 29. září do haly Sareza od 17 hodin podpořit náš tým v prvním domácím extraligovém utkání sezony.