Letní volejbalové soustředění VK Ostrava

Místo konání, ubytování, stravování: rekreační areál Setina (Pustá Polom 24 km od Ostravy) -                                 ubytování, stravování, rekreační areál Setina www.penzionsetina.cz, chatky jsou po čtyřech lůžkách  
Penzion Setina se nachází v klidném a malebném údolí říčky Setiny, uprostřed smíšených lesů mezi dvěma velkými městy Ostravou (24 km) a Opavou (15 km), přesněji mezi vesnicemi Pustá Polom, Kyjovice a Těškovice.                                                                                                  
Datum konání: čtvrtek  24.8. – úterý 29.8. 2017
Odjezd: čtvrtek 24.8. ve 12.00 hodin z parkoviště u haly SAREZA v Ostravě  - odvoz auta (trenéři, rodiče)
Ukončení tábora: sobota  29.8. po obědě
Cena: 1.900,- Kč, v ceně je plná penze, ubytování, pitný režim, sportoviště, posilovna, bazén
Platba: při odjezdu, trenérům, částka  1.900,-Kč
Vybavení sportovců: na každý den tričko, trenky, 2 teplákové soupravy, teplé oblečení, hygienické potřeby, 2 ručníky, láhev na pití, 2 tenisky, plavky, tenisák, švihadlo, pantofle, případně čepici, psací potřeby, notes, kartička pojištěnce, hudební nástroje vítány
Rodiče potvrďte dětem zdravotní způsobilost. Děkujeme 
Charakteristika tréninkového kempu přípravky a mládeže volejbalu chlapců.
Soustředění je zaměřeno na pohybovou výchovu mladých adeptů na sportovní odvětví volejbal. V programu tréninkových jednotek je všeobecná pohybová příprava, speciální příprava na volejbal a vedení dětí k pořádku a sportovní kázni. Každý den jsou na programu tři tréninkové jednotky po dvou hodinách a společný večerní program.
K aktivnímu pohybu budeme využívat volejbalový kurt přímo v areálu,  přírody v blízkém okolí, posilovny, bazénu a regeneračních procedur (sauna, perlička). Sportovci jsou ve věku od 13 – 18 let. Jsou to družstva připravující se na soutěže jako takové a družstva, která již soutěže hrají a tento kemp je zahrnut do přípravného před soutěžního období.