Zápas v Benátkách hodně napoví

Utkáním s Volejbalovým klubem Benátek nad Jizerou vrcholí souboj velmi vyrovnaný souboj na konci tabulky. Zápas sehrajeme v sobotu 17. února už od 16 hodin na palubovce Benátek.
Máme tři zápasy do konce základní části a po čtvrtečním kole, ve které jsme měli volný los, na konci tabulky ještě více přituhlo. Do boje o 10. místo se přihlásilo Ústí nad Labem, které doma porazilo hladce Beskydy. Zlín přivezl bod z Odoleny Vody, a tak čtyři týmy bojují jak o poslední místo v předkole play off, tak o černého Petra aby se na posledním místě po základní části vyhnuli baráži o udržení.
V případě rovnosti bodů rozhoduje počet výher. Ústí, Benátky a náš tým máme shodně 15 bodů. My s Ústím nad Labem jsme vyhráli čtyřikrát, Benátky pětkrát. O dva body zpět je Zlín se čtyřmi výhrami.
My máme situaci pořád ve svých rukou. V sobotu hrajeme v Benátkách nad Jizerou, následně hostíme Brno a jedeme do Zlína. Benátky kromě nás hrají se Zlínem a Odolenou Vodou. Ústí nad Labem hraje s Českými Budějovicemi, Karlovarskem a Beskydami. Zlín hraje s Benátkami, s naším týmem a s Beskydy.
Věříme, že se náš tým po špatném výkonu doma proti Příbrami zmobilizuje. Benátky sehrály ve čtvrtečním kole dobré dva sety na palubovce vedoucích Lvů Praha, když prohrály 26:24 a 25:23. Favorit ovládl jasně až třetí set 25:17. V prvním utkání jsme s Benátkami doma prohráli 2:3 (-21,16,17,-19,-13).
Držme našim hráčům palce v sobotu 17. února od 16 hodin při přenosu webu volej.tv, ať si bodovým ziskem pomohou jak v boji o předkolo play off, tak o udržení extraligové příslušnosti.