Boj o předkolo play off pokračuje proti Příbrami

Po zisku bodu z derby s Black Volley Beskydy hostíme v dalším důležitém utkání celek Příbrami. Tentokrát hrajeme v hale Sareza v sobotu 10. února v netradičním čase až od 18 hodin,.
Kocouři pod vedením trenéra Lubomíra Vašiny vykazují aktuálně velmi dobrou formu. Odehráli sice o zápas více, ale nyní mají k dobru šest bodů na sedmou Odolenu Vodu a tím pádem zatím pozici jistoty přímého postupu do čtvrtfinále play off. Z dvaceti utkání Příbram dokázala 11 vyhrát. Z posledních sedmi zápasů Kocouři vyhráli pět a padli jen v pěti setech se Lvy Praha a ve čtyřech s Libercem. Právě se Severočechy sehráli poslední utkání doma a nastoupili v této sestavě: Rosenbaum D., Ureš F., Šábrt, Toman, Gabriel, Benitez, libero Verasio. Střídali: Lyzanets, Tevkun, Rosenbaum A.
Na první zápas na horké palubovce soupeře máme jen ty nejlepší vzpomínky. Dosáhli jsme tam totiž svého letošního prvního vítězství 1:3 (-24,-20,17,-23), kdy nejlepší zápas sezony sehrál na pozici univerzála Tymur Tsmokalo.
Poprvé doma se představí našim fanouškům navrátilec Peter Michalovič, který již v prvním zápase ve Frýdku – Místku naznačil 21 body, že bude naší hlavní údernou silou v závěru základní části. Máme stále naději se dostat do nejlepší desítky soutěže. Tabulka zatím naznačuje, že k mání bude poslední volné místo pro předkolo play off, na kterém jsme nyní my (15 bodů), ale stejný cíl mají také v Benátkách nad Jizerou (14), Zlíně (14) a Ústí nad Labem (12).
Přijďte v sobotu 10. února netradičně až v 18 hodin do haly Sareza na domácí premiéru navrátilce Petera Michaloviče a na zápas, který může hodně napovědět o našem letošním úspěchu nebo neúspěchu.