Matěj Resl

Po zahraničních posilách představujeme i naše mladé hráče. V bulletinu k zápasu s Ústím nad Labem to byl Matěj Resl:
Většinu dětství strávil v oblasti okolo Rychnova nad Kněžnou. „První 3 roky svého života jsem vyrůstal ve vesnici Javornice,“ vzpomíná Matěj Resl. „Pak jsme kvůli tátově práci bydleli nějakou dobu kousek od Mladé Boleslavi. Naposled jsme se stěhovali zpátky k Rychnovu do Lupenice.“
V Lupenici se pravidelně pořádá známý volejbalový turnaj, na který jezdí i mužské extraligové týmy. Letos se uskuteční už 59. ročník. Matěj sice koketoval s tenisem, hrál ho od pěti let, ale nakonec zvítězil volejbal. „Oba rodiče ho v mládí hráli, dokonce založili volejbalový oddíl, tak jsem s ním začal taky. Když se mi okolo 7. třídy začaly překrývat tréninky a já už měl málo volného času, rozhodl jsem se skončit s tenisem a naplno se věnovat volejbalu.“
Volejbalový vzor
Micah Christenson
(pozn.: Micah Makanamaikalani Christenson /1993/ je americký nahrávač, který hraje za Zenit Kazaň a národní tým USA. Byl bronzovým medailistou na olympijských hrách v Riu 2016 a mistrovství světa 2018.)
Nejsympatičtější sportovkyně
Jutta Leerdam
(pozn.: Jutta Monica Leerdam /1998/ je holandská rychlobruslařka specializující se na sprinty. Několikanásobná mistryně světa a stříbrná na OH 2022.)
Oblíbený zpěvák, zpěvačka, skupina, píseň
Post Malone
(pozn.: Austin Richard Post /1995/, známý pod uměleckým jménem Post Malone, je americký rapper, zpěvák, kytarista, hudební producent a herec.)
Oblíbený film, seriál
Top Gun 2: Maverick
(pozn.: Top Gun: Maverick je americké akční drama z roku 2022, film je pokračováním filmu Top Gun z roku 1986.)
Nejkrásnější kout světa
Lupenice
Nejlepší relaxace
Lehnout si do postele, k tomu si pustit nějaký film nebo seriál a k tomu si dát pivo
Oblečení, ve kterém se nejlépe cítíš
Tepláky a mikina
Nejoblíbenější jídlo a pití
Smažený vepřový řízek s vařenými bramborami, Radegast 12