O víkendu dvakrát doma proti Lvům

Velmi těžký rozjezd do nového roku 2024 nás čeká víkendovým dvojzápasem s pražskými Lvi. Nejprve se v sobotu 6. ledna postavíme od 17 hodin proti obhájci titulu v extraligovém zápase a v neděli 7. ledna ve stejném čase v zápase 3. kola Českého poháru.
Pražský celek zatím potvrzuje roli jednoho z hlavních favoritů na titul. Lvi vyhráli posledních sedm zápasů a s bilancí 12 výher a dvou porážek vedou tabulku o šest bodů před druhým Kladnem. Velmi dobré výkony podává obhájce titulu i v Lize mistrů. Ve skupině s italskou Civitanovou, belgickým Maaseikem a rumunskou Galati je po čtyřech zápasech s jednou výhrou stále ve hře o postup do další fáze.
V posledním extraligovém zápase porazili Lvi Praha doma Odolenu Vodu 3:0 (16,15,22). Nastoupili v této sestavě: Madsen, McCarthy, Schouten, Estrada, Crer, Janouch, libero Moník. Střídali: Thiel, Vodička, Kollátor.
V Českém poháru byli Lvi nasazeni přímo do 3. kola. My jsme na podzim loňského roku v nové hale Ostravě – Třebovicích porazili v zápase 2. kola Black Volley Ostrava 3:1. Vítěz nedělního utkání se střetne o postup na únorové Finalfour s Českými Budějovicemi.
Naše poslední výkony, kdy jsme porazili Zlín, Odolenu Vodu a nevyužili tři mečboly k senzační dvoubodové výhře na Kladně, dávají důvod k optimismu, že bychom mohli oba víkendové zápasy sehrát s favoritem vyrovnané a kvalitní zápasy.
Přijďte povzbudit naše hráče do haly Sareza v sobotu 6. a v neděli 7. ledna vždy od 17 hodin. Vstup na nedělní pohárové utkání je zdarma.